Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) είναι έτοιμες να εξαπολύσουν νέα επίθεση εναντίον του Ιράν «για τρίτη φορά, εφόσον χρειαστεί», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε αεροπορική βάση.
Ο Κατς υπογράμμισε ότι «οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες και σε εγρήγορση για επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων, προκειμένου να ανακτήσουν την αεροπορική υπεροχή και να πλήξουν εκ νέου το Ιράν για να εξαλείψουν τις απειλές – για τρίτη φορά, εφόσον χρειαστεί».
«Εάν χρειαστεί να επιστρέψουμε, θα επιστρέψουμε με ακόμη μεγαλύτερη ισχύ», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, δίνοντας το στίγμα της αποφασιστικότητας της ισραηλινής πλευράς.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο Κατς προειδοποίησε: «Το μακρύ χέρι του Ισραήλ θα σας φθάσει στην Τεχεράνη, στην Ταμπρίζ, στο Ισφαχάν και οπουδήποτε αλλού επιχειρήσετε να απειλήσετε το Ισραήλ και να το βλάψετε. Δεν υπάρχει μέρος όπου θα μπορέσετε να κρυφτείτε».

- Μουντιάλ 2026: Τόνι Κρόος για Αργεντινή – Αίγυπτο – «Δεν γίνεται να τα ρίχνουμε όλα στον διαιτητή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο»
- Άγρια συμπλοκή μεταξύ 15 ανηλίκων στο κέντρο της Λαμίας – «Έπεσαν μπουνιές και κλωτσιές»
- Δημοσκόπηση Pulse: Στο 11% η διαφορά ΝΔ-ΕΛΑΣ – Ποιες δεξαμενές τροφοδοτούν τα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού






