Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/7) από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τη Ρουμανία, όπου θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα την Πέμπτη (2/7, 19:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ.
Το ελληνικό συγκρότημα ταξιδεύει με στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία στη διοργάνωση και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στον προκριματικό όμιλο, πραγματοποιώντας ακόμη μία θετική εμφάνιση εκτός έδρας.
Τη δωδεκάδα που επέλεξε το τεχνικό επιτελείο απαρτίζουν οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Νάσος Μπαζίνας, Νίκος Περσίδης, Όμηρος Νετζήπογλου και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.



- Τασούλας για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα: Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στην πολιτική δολοφονική βία να συνεχίσει να αφαιρεί ζωές
- Βενεζουέλα: Εθνικό πένθος 7 ημερών μετά τους φονικούς σεισμούς, ανακοίνωσε η προσωρινή πρόεδρος Ντέλσι Ροδρίγκες
- Θεοδωρικάκος για θάνατο Βάγιας Νέστορα: «Είναι θέμα τιμής οι δολοφόνοι να συλληφθούν»






