Ο πρώτος ημιτελικός του UEFA Champions League μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου δεν απογοήτευσε ούτε στο… ελάχιστο. Επιθετικό ποδόσφαιρο, σύνολο 9 γκολ, ανατροπές και άκρως χορταστικό.
Οι Γάλλοι θα ταξιδέψουν στην Βαυαρία με διαφορά ενός τέρματος, ενώ η Μπάγερν θα κυνηγήσει την ανατροπή με το βραβείο να είναι το εισιτήριο για τον τελικό της Βουδαπέστης.
Από δύο γκολ οι Κβαρατσχέλια και Ντεμπελέ για τους Παριζιάνους ενώ έβαλε ο Νέβες, ενώ οι Βαυαροί είχαν 4 διαφορετικούς σκόρερ, τους Κέιν, Ολίσε, Ουπαμεκανό και Ντίας.
Δείτε τα highlights
- Οικογενειακό επίδομα 150 ευρώ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πληρωμή – Τι ισχύει για τις επόμενες δόσεις
- Θερινές εκπτώσεις από 13 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου – Τι προβλέπει η νομοθεσία για τιμές και ωράριο λειτουργίας
- Ξεχάστε το «κινηθείτε περισσότερο»: Η απλή συνήθεια που νικά την κούραση στο γραφείο χωρίς να χάνετε χρόνο







