Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει από κοντά το Game 1 του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό, στο πλαίσιο των Play-Offs της EuroLeague.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στις εξέδρες του ΣΕΦ, απολαμβάνοντας τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση μέσα σε μια ιδιαίτερα έντονη ατμόσφαιρα. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς οι κάμερες του γηπέδου τον εντόπισαν, με την εικόνα του να προβάλλεται και στις γιγαντοοθόνες, προκαλώντας την αντίδραση του κοινού.

Ο Οικονομόπουλος δεν είναι άγνωστος στα γήπεδα, αφού έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα, δείχνοντας σταθερά ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και τις μεγάλες διοργανώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000