Στον Ισθμό της Κορίνθου, στη θαλάσσια περιοχή της Ποσειδωνίας, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός μιας 17χρονης κοπέλας. Το κορίτσι εντόπισε ιδιώτης δύτης με σκάφος, παρουσία περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος.
Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Το Λιμενικό ενημερώθηκε περίπου στις 9 το πρωί και ακολούθησε η επιχείρηση. Λίγο αργότερα ταυτοποιήθηκε η σορός από τους οικείους της 17χρονης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί το βράδυ της Πέμπτης στο ΑΤ Ψυχικού καθώς είναι κάτοικος της περιοχής. Κατά τις ίδιες πηγές μέσω στίγματος κινητού εντοπίστηκε στην Κόρινθο στην ευρύτερη περιοχή και έτσι ξεκίνησε η έρευνα.
Το κορίτσι είχε και στο παρελθόν περίεργη συμπεριφορά ενώ άφηνε – κατά πληροφορίες- σημειώματα.
Οι γονείς της βρίσκονται στο λιμεναρχείο στα Ίσθμια ενώ οι συνθήκες του θανάτου της 17χρονης διερευνώνται από τις Αρχές.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
«Πρωινές ώρες σήμερα ενημερωθήκαμε για το περιστατικό. Η 17χρονη εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Ποσειδωνίας, στην είσοδο της διώρυγας της Κορίνθου.
Ακολούθησε επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης της κοπέλας. Η ανάσυρση έγινε από ιδιώτη δύτη, παρουσία περιπολικού σκάφους και στελεχών της υπηρεσίας μας.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για την ταυτοποίησή της».

