Η αποστολή του Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τη Σόφια, όπου θα δώσει το επόμενο παιχνίδι της ενάντια στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν και σε αυτό το ματς με αρκετά προβλήματα, καθώς ορισμένοι παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι. Ο Τζέριαν Γκραντ ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα για να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Εκτός δράσης παραμένουν επίσης οι Νίκος Ρογκαβόπουλος και Αλέξαντρος Σαμοντούροφ, οι οποίοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης Τολιόπουλος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, γεγονός που περιορίζει ακόμη περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές. Έτσι, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε για τη Σόφια με αποστολή 12 παικτών.

Στα θετικά νέα για το «τριφύλλι» συγκαταλέγεται η επιστροφή των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, οι οποίοι είχαν απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Stoiximan GBL, αλλά πλέον βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.