Τροχαίο ατύχημα στην Καλλιθέα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου, όταν ένα 14χρονο παιδί παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Θησέως, κοντά στην πλατεία Δαβάκη, την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος, ένας 35χρονος, φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Μετά την παράσυρση του ανήλικου, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα, ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Ελαφρύς τραυματισμός του ανήλικου
Ο 14χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.
Όπως έγινε γνωστό, στον οδηγό διενεργήθηκε αλκοτέστ, το οποίο έδειξε ένδειξη 0,43 mg/l στον εκπνεόμενο αέρα. Ο 35χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.






