Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να συνοδεύσουν πλοία που θα διασχίσουν τα Στενά του Ορμούζ, εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο. Η δήλωση έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News και προβλήθηκε σήμερα, όπου ο Τραμπ ανέφερε επίσης ότι η Ουάσινγκτον θα πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας».
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν οι ΗΠΑ θα προσφέρουν βοήθεια στα δεξαμενόπλοια που διέρχονται από τη στρατηγικής σημασίας θαλάσσια δίοδο, ο Τραμπ σημείωσε: «Θα το κάναμε αν χρειαζόταν, αλλά, ξέρετε, ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί» χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
- Πιο «γεμάτο» πορτοφόλι από τον Απρίλιο: Όλα όσα φέρνει η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – Ποια επιδόματα παίρνουν την ανηφόρα
- Κάρπαθος: Στη λίστα με τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης για Γερμανούς
- Τρόμος στο Περιστέρι: Κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του μπροστά σε μένα και τη μητέρα του συντρόφου μου






