Η ΑΕΚ έκανε μια απίστευτη ανατροπή στη Νέα Φιλαδέλφεια, νίκησε με 3-2 την Κραϊόβα και πέρασε απευθείας στους «16» του Conference League ως τρίτη.
Στα άλλα ματς της βραδιάς το Στρασβούργο νίκησε με 3-1 Μπρέινταμπλικ και πέρασε ως πρώτο στη βαθμολογία. Το σκορ για τους Γάλλος άνοιξε ο Νανάσι στο 11ο λεπτό έπειτα από πάσα του Τσίλγουελ, με τον Γκούνλουαγκσον να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 37′. Ο Γκόντο στο 80′ έκανε το 2-1 για την γαλλική ομάδα για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Ενκίσο στο 90+4.
Η Ρακόφ πέρασε ως δεύτερη, νικώντας με 1-0 την Ομόνοια στην Κύπρο ενώ και η Μάιντζ κατάφερε να μπει στην οκτάδα ως 7η επικρατώντας με 2-0 της Σαμσουνσπόρ, χάρη σε γκολ των Βίντμερ και Αμίρι στο 44 και το 48ο λεπτό της συνάντησης.
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ Λάρνακας απέναντι στην Σκεντίγια με 1-0, με τους Κύπριους να παίρνουν το τρίποντο της νίκης και μαζί την απευθείας πρόκρισης ως 8οι.
Τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ – Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 3-2
Μάιντς – Σαμσουνσπόρ 2-0
Σπάρτα Πράγας – Αμπερντίν 3-0
ΑΕΚ Λάρνακας – Σκεντίγια 1-0
Αλκμάαρ – Γιαγκελόνια 0-0
Κρίσταλ Πάλας – Κουόπιο 2-2
Ντιναμό Κιέβου – Νόα 2-0
Λωζάνη – Φιορεντίνα 0-0
Ζρίνσκι – Ραπίντ 1-1
Λέγκια – Λίνκολν 4-1
Τσέλιε – Σέλμπουρν 0-0
Ομόνοια – Ράκοβ 0-1
Ράγιο Βαγιεκάνο – Ντρίτα 3-0
Στρασβούργο – Μπρεϊνταμπλίκ 2-1
Σαχτάρ – Ριέκα 0-0
Σάμροκ Ρόβερς – Χάμρουν Σπάρτανς 2-1
Σίγκμα Όλομουτς – Λεχ Πόζναν 1-2
Σλόβαν – Χάκεν 1-0







