Ένα «ατύχημα» φαίνεται πως είχε ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από μέλισσα, η οποία τον τσίμπησε στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στομάτι.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τα πειστήρια της επίθεσης που δέχθηκε και στην οποία εμφανίζεται με «μεταμορφωμένο» πρόσωπο.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ανήρτησε, το ένα μάτι του ηθοποιού είναι εμφανώς πρησμένο και έχει κλείσει εντελώς. Ωστόσο, δεν χάνει το χαμόγελό του.

Τι συνέβη στον ηθοποιό

Αν και δεν μοιράστηκε πολλές λεπτομέρειες με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο ηθοποιός τους ενημέρωσε απλώς πως πρόκειται για τσίμπημα εντόμου.

Ειδικότερα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Πρήξιμο από μέλισσα».

Μάθιου ΜακΚόναχι – Καμίλα Άλβες

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2006, σε ένα κλαμπ, έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Παντρεύτηκαν χρόνια μετά τη γνωριμία τους, στο σπίτι τους στο Όστιν του Τέξας, το 2012, με παράνυμφους τα δύο από τα παιδιά τους, Λέβι και Βίντα.

Όπως είχαν πει τότε, επέλεξαν να καθυστερήσουν τον γάμο τους, προκειμένου να έχουν και τα παιδιά τους αναμνήσεις από αυτόν. «Θέλαμε τα παιδιά μνας να καταλαβαίνουν σε πνευματικό επίπεδο τι κάνουμε», είχε πει η Άλβες.

Ο ΜακΚόναχι είχε προσθέσει από τη μεριά του: «Αποφασίσαμε να αγκαλιάσουμε το τελετουργικό του γάμου ως μια ευκαιρία για μια περιπέτεια που θα περάσουμε όλοι μαζί».