Στην πρόβλεψη πως ο Κέντρικ Ναν θα δεχτεί προσφορές από ομάδες του ΝΒΑ το προσεχές καλοκαίρι έκανε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας μιλώντας στην εκπομπή του «Basketnews.com».

Ο Λιθουανός αναλυτής, τεκμηρίωσε αυτή του την άποψη τονίζοντας πως ο Αμερικανός γκαρντ πλέον είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ και πως εξαρτάται από τον ίδιο αν θέλει να α είναι στην κουβέντα για τον MVP και να κερδίσει την Euroleague ή να επιστρέψει στην κορυφαία μπασκετικη Λίγκα του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, με NBA-out, σωστά; Ναι, νομίζω ότι θα έχει προτάσεις. Θεωρώ ότι έδειξε πως η φυσική του κατάσταση είναι σε κορυφαίο επίπεδο, όπως ήταν παλαιότερα. Νομίζω ότι πρόκειται για παίκτη επιπέδου ΝΒΑ και θεωρώ ότι θα έχει προσφορά από το ΝΒΑ.

Εξαρτάται από τον ίδιο αν νιώθει ότι η προσφορά προέρχεται από μια καλή κατάσταση όπου μπορεί πραγματικά να συνεισφέρει, ή αν θα βρίσκεται σε αυτό τον πάγκο ολόκληρη τη σεζόν. Εξαρτάται από εκείνον, αν θέλει να είναι στην κουβέντα για τον MVP και να προσπαθεί να κερδίσει την EuroLeague με τον Παναθηναϊκό ή αν θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ με κάθε κόστος».