Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να φύγουν από το «Ολντ Τράφορντ» συνολικά 21 παίκτες (!), που είναι στη «μαύρη» λίστα και μεταξύ αυτών βρίσκεται και τ’ όνομα του Μάρκους Ράσφορντ, ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί και ο αρχηγός της ομάδας, Μπρούνο Φερνάντες!

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Telegraph» αποκαλύπτει πως συνολικά η διοίκηση θέλει να χτίσει από την αρχή μια νέα ομάδα, και μόνο οι Ράσμους Χόιλουντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Κόμπι Μέινο έχουν εξασφαλισμένη θέση στο νέο ρόστερ.

Η δήλωση του Μπρούνο

Ο Φερνάντες, με 15 γκολ και 11 ασίστ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, επιβεβαίωσε πως είναι πιθανή η αποχώρηση του από το Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν, με δηλώσεις του στο «DAZNPortugal»:

«Δεν εξαρτάται από μένα τι θα γίνει. Δεν ξέρω πραγματικά αν θα μείνω στην ομάδα. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στον τελικό του κυπέλλου και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Η φετινή σεζόν δεν ήταν καλή για μένα, αλλά ούτε και για την ομάδα.»