Το βίαιο επεισόδιο στη Βουλή, στον χώρο έξω από την Ολομέλεια με πρωταγωνιστές τον πρώην Σπαρτιάτη Κωνσταντίνο Φλώρο και τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο οποίος φέρεται να δέχθηκε μπουνιά από τον πρώτο, συνεχίζει να σοκάρει.

Τo περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος κατηγορεί τον κ. Βελόπουλο πως τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο twitter.

Πριν την βίαιη επίθεση φέρεται να υπήρξε  φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο πολιτικών, με ύβρεις.

Φλώρος: Μου έβρισε ό,τι πιο ιερό έχω

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Φλώρος υποστηρίζει πως αντέδρασε όταν ο Γραμμένος του έβρισε τη μητέρα και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως τον γρονθοκόπησε.

Όλο το περιστατικό ξεκίνησε από την ομιλά του κυρίου Χήτα για την άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου που προέρχεται από μια μήνυση που έχει καταθέσει ο πατέρας μου εδώ και 2-2,5 χρόνια περίπου για συκοφαντική δυσφήμιση μέσα από έναν ψεύτικο λογαρασμό στο X. Ο κύριος Χήτας, λοιπόν, πάνω στον λόγο του είπε πως ο κ. Βελόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ εκείνη τη στιγμή γύρισα και του είπα απλώς ότι ‘αυτά θα τα κρίνουν τα δικαστήρια, όχι εσύ’. Εκείνη τη στιγμή, αναίτια και χωρίς να του έχω μιλήσει, πετάχτηκε ο κ. Γραμμένος και μου λέει ‘βούλωσέ το εσύ σκουπίδι’. Γυρνάω και του λέω ‘άντε γ…’ και μου λέει ‘θα σου γ… τη μ… εσένα’. Του λέω ‘τι είπες’. Φεύγει εκείνη τη στιγμή και ξανακάθομαι στη θέση μου» είπε αρχικά ο Φλώρος στον ΑΝΤ1.

«Ξαναγυρνάει προκαλώντας, μου έκανε κ…δάχτυλα με χειροπέδες, μου λέει ‘εσένα τη μανούλα σου θα γ… παλιόπ…’, μου κάνει ‘να το θυμάσαι, θα σε πάνε με χειροπέδες μέσα’. Φεύγω εκείνη τη στγμή, επειδή δεν ανέχομαι κανέναν να μου βρίζει τη μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω και νομίζω ότι είναι για όλο τον κόσμο, βγήκα στην είσοδο, ήταν ο φρουρός της Βουλής εκεί, ήταν και ο κ. Γραμμένος. Μου λέει ‘φύγε από εδώ, φύγε από μπροστά μου’. Με σπρώχνει και εκείνη τη στιγμή γυρνάω, τον πιάνω από τον γιακά και τον έριξα κατω. Ούτε γροθιές που έχουν αναφέρει, ούτε το παραμικρό. Και εκεί έληξε το θέμα, μαζεύτηκε ο κόσμος, μας χώρισε και δεν έγινε τίποτε άλλο».

Όταν ρωτήθηκε αν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη, ο Φλώρος ήταν κατηγορηματικός: «Ποτέ, ποτέ».

Γραμμένος: Λέει ψέματα ο Φλώρος

Από την πλευρά του ο ο Βασίλης Γραμμένος, υποστηρίζει πως δεν απευθύνθηκε ποτέ στον πρώην Σπαρτιάτη βουλευτή.

«Σέβομαι απόλυτα τον ιερό ρόλο της Ελληνίδας μάνας. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Είμαι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Δεν εξύβρισα και δεν μπήκα στη διαδικασία να απευθυνθώ στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Λυπάμαι και θλίβομαι που οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι δεν διασταύρωσαν τα όσα ψευδή τους είπε ο ίδιος για να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Εμπιστεύομαι απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη και περιμένω καρτερικά την απόφαση του κυρίου ανακριτή» είπε.