Περήφανη γιαγιά αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ξεχωριστό όνομα που αποφάσισε να δώσει στην εγγονή της και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το εννοεί.

Η γυναίκα, γιαγιά ήδη δύο παιδιών, καλωσόρισε το νεότερο μέλος της οικογενείας μέσω μια ανάρτησης στο Facebook, γράφοντας πως θα την ονομάσει εμπνευσμένη από το αγαπημένο της τρόφιμο που δεν είναι άλλο από το αβοκάντο.

Και το όνομα αυτής… Avacuddo.

Τα τελευταία χρόνια, ορισμένοι γονείς έχουν βαρεθεί τα γνωστά συνηθισμένα ονόματα και έχουν αποφασίσει να επιλέγουν αδιανόητα και μοναδικά ονόματα για τα μωρά τους.

Το μωρό γεννήθηκε περίπου τον Αύγουστο του 2019, αλλά οι αναρτήσεις που αποκαλύπτουν το όνομά του κέρδισαν μόλις πρόσφατα έδαφος.

«Ίσως το όνομά της να είναι Ava και το ‘αβακάντο’ να είναι παρατσούκλι… ελπίζω»

Αριστερά η Avacuddo και δεξιά ο αδερφός της Nicholas

Αρκετοί άνθρωποι αντέδρασαν στην ανάρτηση με δυσπιστία, ενώ κάποιοι ανησυχούν ότι το μωρό θα πέσει θύμα εκφοβισμού. «Αυτό το παιδί είναι καταδικασμένο» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Τα σχόλια ήταν απάντηση στην ανάρτηση της γιαγιάς που έδειχνε την εγγονή της σε μια φωτογραφία δίπλα-δίπλα, μαζί με τον αδελφό της Nicholas.

«Είναι επίσημο! Η κόρη μου γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι», έγραψε η γιαγιά στην ανάρτησή της.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το όνομα, γράφοντας: «Καλώς ήρθες μωρό Avacuddo».

«Ίσως το όνομά της να είναι Ava και το ‘αβακάντο’ να είναι παρατσούκλι… ελπίζω», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Το Avacuddo έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο με τα σπανιότερα ονόματα παιδιών. Πέρυσι, μια μελέτη της Pregnacare αποκάλυψε ότι ονόματα όπως Brydie, Gladys, Edmond και Neville είναι υπό εξαφάνιση.

«Είναι δύσκολο για τους γονείς να καταλήξουν σε ένα όνομα, επειδή λέει τόσα πολλά για την προσωπική και οικογενειακή σας ταυτότητα. Ένα όνομα σηματοδοτεί τα συναισθήματά σας για την οικογένειά σας, την πολιτιστική σας κληρονομιά, το στυλ σας, την επιθυμία σας να ενταχθείτε ή να ξεχωρίσετε στην κοινωνία. Και το όνομα είναι μια απόφαση που λαμβάνεται μία φορά και διαρκεί για όλη τη ζωή του παιδιού σας – τουλάχιστον εκτός αν αποφασίσει να το αλλάξει!» εξηγεί στην Daily Mail, η διευθύνουσα σύμβουλος του Nameberry, Pamela Redmond.