Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεοφάνης Δημοσχάκης.

Ο Θεοφάνης Δημοσχάκης γεννήθηκε το 1944 στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Βερολίνο.

Εκλέχτηκε βουλευτής Έβρου συνολικά πέντε φορές στο χρονικό διάστημα από το 1989 έως το 2004.

Όπως τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε «η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Θεοφάνη Δημοσχάκη».

«Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συμπολίτες του»

Παράλληλα σημειώνει ότι ο εκλιπών «υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συμπολίτες του, όσο και την Παράταξη». Καταληκτικά το κυβερνών κόμμα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια τού Θεοφάνη Δημοσχάκη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Απριλίου στις 11:00 ώρα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με το thrakinea.gr, ο θάνατος του Θεοφάνη Δημοσχάκη, έγινε γνωστός από τον του ανιψιό Κώστα Δημοσχάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε:

«Ένας λαμπρός άνθρωπος, ο πολυαγαπημένος μας θείος Φανής, «Φανάρας» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Έφυγε για το «μεγάλο» ταξίδι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την μεγαλοψυχία και την ανιδιοτέλεια που τον χαρακτήριζε, καθώς και για την αγάπη και προσφορά του στο συνάνθρωπο.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Καθηγητή και Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Ηλιόπουλο Ιωάννη, τους συνεργάτες του ιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλες τις υπηρεσίες και την φροντίδα που του πρόσφεραν όλο το διάστημα της νοσηλείας του».