Φωτιά έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα οι φήμες στη Βόρεια Κορέα, που θέλουν μια βορειοκορεάτισσα ποπ σταρ να αποτελεί την μυστική ερωμένη Κιμ Γιονγκ Ουν και μάλιστα να έχει αποκτήσει και ένα παιδί μαζί του.

Έχοντας εγκαταλείψει το ρόλο της στην κορυφαία ομάδα κοριτσιών της Βόρειας Κορέας , το συγκρότημα Moranbong, η Hyon Song-wol εργάζεται τώρα στην προσωπική γραμματεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, την περασμένη εβδομάδα εθεάθη μαζί με τον Κιμ στην Πιονγκγιάνγκ, όπου την είδαν προσκολλημένη στο τηλέφωνό της, ενώ οι άλλοι βοηθοί κρατούσαν μανιωδώς σημειώσεις.

«Έχουν αποκτήσει ένα παιδί μαζί»

Ο Choe Su-yong, πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NIS) στη Νότια Κορέα, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί που ονομάζεται Kim Il-bong.

Ο Choe δήλωσε πρόσφατα στους Korea Times ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει επίσης έναν γιο με τη σύζυγό του, Ri Sol-ju, αλλά το αγόρι αυτό είναι πολύ «χλωμό και αδύνατο».

Ο Choe είπε πρόσφατα στους Korea Times ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει επίσης έναν νόμιμο γιο με τη σύζυγό του, Ri Sol-ju, αλλά το αγόρι είναι πολύ «χλωμό και αδύνατο» για τη δημόσια ζωή. Μιλώντας στην εφημερίδα Chosun Ilbo, περιέγραψε την αντίθεση μεταξύ των ετεροθαλών αδελφών.

Είπε: «Ο νόθος γιος, ο Kim Il-bong, είναι εύρωστος, αλλά ο πρώτος γιος που γεννήθηκε από τη σύζυγο του Κιμ είναι αδύνατος σε βαθμό που περιγράφεται με βορειοκορεατικούς όρους ως αξιολύπητος».

Γνωρίστηκαν στην Ελβετία

Σύμφωνα με τον πρώην κατάσκοπο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν γνώρισε την Hyon Song-wol όταν ήταν ακόμη στο σχολείο στην Ελβετία. Ο Choe είπε ότι η Hyon δούλεψε για τον δικτάτορα και την αδελφή του, Kim Yo-jong, ως νταντά, αλλά η σχέση που δημιουργήθηκε, συνεχίστηκε κατά την επιστροφή τους στη Βόρεια Κορέα.

Ο πατέρας και ο προκάτοχος του Κιμ, Κιμ Γιονγκ-ιλ, αποδοκίμασε τη σχέση και τον διέταξαν να την διακόψει, σύμφωνα με μια έκθεση της Νότιας Κορέας από το 2012. Αλλά μετά το θάνατο του πατέρα του, «ο γιος πιστεύεται ότι αναζωπύρωσε τη σχέση» ανέφερε η έκθεση.

Ο Michael Madden, ιδρυτής του North Korea Leadership Watch, είπε ότι υπήρχε καλός λόγος να πιστεύουμε ότι το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά στην Ελβετία.

«Ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε, νομίζω, με αρκετά καλό βαθμό εμπιστοσύνης στην ακρίβειά του, είναι ότι είχαν στενή σχέση όταν σπούδαζε στην Ελβετία. Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα η Hyon Song-wol να έμενε με τον Kim Jong-un και την Kim Yo-jong όταν ζούσαν στην Ελβετία ή μπορεί να είχε πάει να τους επισκεφτεί. Μπορούμε να πούμε αρκετά αξιόπιστα ότι έχουν μια πολύ στενή σχέση» πρόσθεσε.