Μια απρόσμενη χειρονομία της Κέιτ Μίντλετον μετά τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβε η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της.

Η Κέιτ Μίντλετον απάντησε σε ένα γράμμα που της έστειλαν με ευχές για γρήγορη ανάρρωση και έχει συγκινήσει τους θαυμαστές της.

Ήταν το Σαββατοκύριακο που η Κέιτ Μίντλετον, η οποία έχει αποσυρθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα καθώς υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, έστειλε γράμμα σε έναν θαυμαστή της.

Η μελλοντική βασίλισσα σόκαρε τον πλανήτη ανακοινώνοντας με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά της τον περασμένο μήνα πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες.

Μια θαυμάστριά της μοιράστηκε στα social media την ευχαριστήρια κάρτα που έλαβε από το παλάτι του Κένσινγκτον και το γραφείο που είναι υπεύθυνο για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η χρήστης @AllexmarieHoll1 έγραψε στο Twitter πως έστειλε στην Κέιτ Μίντλετον ένα γράμμα με ευχές να γίνει γρήγορα καλά αφού ανακοινώθηκε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου.

«Τον Ιανουάριο, όταν ενημερωθήκαμε πως η όμορφη πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της έστειλα μια κάρτα (η οικογένειά μου κι εγώ) με τις πιο ειλικρινείς ευχές μας για ανάρρωση και φυσικά άφθονη αγάπη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το περασμένο Σάββατο, στις 6 Απριλίου, πήρε απάντηση από το παλάτι του Κένσινγκτον και αστειεύτηκε πως ο σύζυγός της πίστευε ότι μπορεί να ήταν μια πρόσκληση σε πάρτι στον βασιλικό κήπο.

Η κίνηση που συγκίνησε τους θαυμαστές της

«Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη αναγνώριση και μπορώ να πω ειλικρινά ότι θα το εκτιμώ σε όλη μου τη ζωή» συμπλήρωσε η θαυμάστρια της Κέιτ Μίντλετον.

Η κάρτα έγραφε «σας ευχαριστούμε για τις ευγενικές ευχές σας στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η ευγενική χειρονομία σας εκτιμάται πολύ».

Η Κέιτ Μίντλετον είναι πιθανό να έχει στείλει παρόμοιες κάρτες και σε άλλους θαυμαστές της. Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας ξετρελάθηκαν με την κίνηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας και επαίνεσαν τη μελλοντική βασίλισσα για την απάντηση του παλατιού.

«Είναι μια τόσο όμορφη απάντηση… Έχεις μια όμορφη καρδιά που της έστειλες μια κάρτα που σίγουρα σήμαινε πολλά… πώς μπορεί κάποιος να βρει τη διεύθυνσή της… Θα ήθελα να της στείλω κι εγώ μία» σχολίασε χρήστης στο Twitter.

«Πόσο ξεχωριστό αγαπητέ φίλε. Η καλοσύνη σου εκτιμήθηκε» σχολίασε άλλος χρήστης κάτω από την ανάρτησή της.