Ενα πρόσφατο άρθρο του Bustle από την διάσημη αστρολόγο Stina Garbis έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αφορά μερικά από τα διασημότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η ειδική αστρολόγος, ανέλυσε τους αστρολογικούς χάρτες διάσημων ζευγαριών και ξεχώρισε αυτά, τα οποία δεν ταιριάζουν καθόλου –τουλάχιστον αυτό λένε τα άστρα τους.

Μερικά στοιχεία ταιριάζουν καλύτερα, όπως το νερό με τη γη ή η φωτιά με τον αέρα. Αν ωστόσο το ταίριασμα δεν είναι σωστό, τότε ο συνδυασμός μπορεί να γίνει τοξικός σε πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, ένας Ταύρος, ο οποίος είναι ζώδιο της γης μπορεί να κάνει ένα καταπληκτικό ταίριασμα με έναν Σκορπιό, ο οποίος ανήκει στα ζώδια του νερού.

Πάμε να δούμε μαζί, τα πιο αταίριαστα (αστρολογικά) ζευγάρια του Χόλιγουντ, σύμφωνα με την Stina Garbis και το Bustle.

Taylor Swift – Travis Kelce

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

Αν ξέρεις έστω και λίγα πράγματα από αστρολογία, μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι ένας Ζυγός, δεν θα ταιριάξει καθόλου εύκολα με έναν Τοξότη. Σε κάθε «ματσάρισμα» βέβαια παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος. Ως Τοξότης, η Taylor έχει πιο έντονα χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά της όπως η περιπέτεια, η ελευθερία, η εμπειρία και γενικότερα η εξερεύνηση και η έντονη ζωή. Σε αντίθεση με έναν Ζυγό, ο οποίος θέλει ισορροπία, ηρεμία και ρομαντισμό. Τίποτα τρελό και περιπετειώδες, όπως ένας Τοξότης.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό φωτιάς με αέρα και μεταξύ τους, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και τσακωμοί. Και οι δύο θα χρειαστεί να έχουν σε προτεραιότητα τη σχέση τους και να δείξουν μεγάλη κατανόηση, για να μπορέσουν να συνεχίσουν μαζί.

Kylie Jenner & Timothée Chalamet

Λέων και Αιγόκερως. Από πού να πιάσουμε τον συγκεκριμένο συνδυασμό και πού να τον αφήσουμε! Είναι «επικίνδυνος συνδυασμός» και οι συγκρούσεις θα είναι σίγουρες. Πρόκειται για δύο ζώδια που έχουν σε προτεραιότητα τη δύναμη και την επίδειξη ισχύος. Τόσο ο Λέων, όσο και ο Αιγόκερως έχουν ισχυρές προσωπικότητες και ναρκισσιστικές τάσεις, γεγονός που δημιουργεί ένα εκρηκτικό τοπίο. Θα πρέπει και οι δύο να είναι πολύ υποστηρικτικοί με τον σύντροφό τους, διαφορετικά ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους δεν θα αργήσει.

Jennifer Lopez & Ben Affleck

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Μπορεί να αποτελούν αγαπημένο μας ζευγάρι, αλλά ο αστρολογικός τους συνδυασμός δεν λέει και τα καλύτερα. Λέων με Λέων. Από τη μια έχουν κοινές αξίες και πεποιθήσεις για τη ζωή γενικότερα. Και μπορούν πράγματι να δημιουργήσουν έναν υπέροχο δεσμό μαζί, με έμφαση στο πάθος, την περιπέτεια, αλλά και το δράμα.

Ωστόσο η τόση ομοιότητα και ταύτιση δεν είναι πάντα θετική. Οι Λέοντες είναι πάντοτε πολύ δραματικοί και πεισματάρηδες. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να οδηγήσει είτε σε υπέροχη σχέση, είτε στην πιο τοξική. Το χάος είναι πιθανό, όπως επίσης και η αλληλεξάρτηση. Με βάση το love story τους πάντως, καταλαβαίνουμε πως το δράμα κυριαρχεί. Λίγα ζευγάρια πήγαν να αρραβωνιαστούν και τελευταία στιγμή ακύρωσαν τον γάμο τους, για να συνεχίσουν τη ζωή τους και τελικά να ξανασμίξουν 17 χρόνια μετά.

Katy Perry & Orlando Bloom

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

To ζευγάρι είχε δηλώσει πως στην αρχή της σχέσης το «πήγαιναν» πολύ ομαλά και αργά και πολύ καλά έκαναν, αφού έχουμε να κάνουμε με έναν Σκορπιό και έναν Αιγόκερω. Και οι δύο χρειάζονται ασφάλεια και εμπιστοσύνη να ευδοκιμήσουν σε μια σχέση, πόσο μάλλον οι Σκορπιοί. Το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή στη σχέση τους θα αντιμετωπίσουν παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου, μιας και οι δύο θέλουν να έχουν το «πάνω χέρι σε μια σχέση». Μπορεί να έχουν πολλούς τσακωμούς μεταξύ τους ενώ η απόσταση είναι σημαντική για να μην υπάρξουν τοξικότητες. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο συνδυασμό.

Zendaya & Tom Holland

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Και πάμε στο τελευταίο ζευγάρι της λίστας. Έχουμε έναν Παρθένο και έναν Δίδυμο. Όχι και ό,τι καλύτερο αστρολογικά, ωστόσο παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα του Χόλιγουντ.

Γη και αέρας δεν είναι ιδανικός συνδυασμός. Έχουν κάπως αντιθετικές προσωπικότητες και χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις, αλλά και ένα αίσθημα πως ο ένας δεν κατανοεί τον άλλο. Ένας Παρθένος σιχαίνεται τις εκπλήξεις και θέλει οργάνωση και τάξη στη ζωή του. Αντίθετα ένας Δίδυμος, θέλει το ακριβώς διαφορετικό. Αγαπάει τις περιπέτειες της τελευταίας στιγμής, θέλει ενθουσιασμό και κινείται με βάση αυτόν και όχι το πρόγραμμά του. Οι Δίδυμοι επίσης μπορεί πολύ εύκολα να βαρεθούν έναν συντηρητικό Παρθένο και θα χρειαστούν και από τις δυο πλευρές πολλές υποχωρήσεις για να συνεχιστεί η σχέση.

Πηγή: Grace