Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που είδαμε το UEFA Champions League στη μορφή που ξέραμε, δηλαδή 32 ομάδες χωρισμένες σε οκτώ ομίλους, των 4 ομάδων ο καθένας. Από τη νέα σεζόν 2024/25, οι σύλλογοι θα είναι 36 που θα συμμετέχουν σε ένα ενιαίο πρωτάθλημα, στο οποίο θα καταταγούν και οι 36 σύλλογοι στην ίδια ενιαία βαθμολογία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίζουν τρεις αντιπάλους δύο φορές (εντός και εκτός έδρας) αλλά οκτώ, παίζοντας τέσσερα ματς εντός και τέσσερα εκτός έδρας. Αυτό και για εμάς τους φιλάθλους, σημαίνει ΠΟΛΥ περισσότερο αγωνιστικό ενδιαφέρον καθότι όλοι θα συναντιούνται με όλους από νωρίς.

Για την ώρα, θα κλείσει ο προηγούμενος κύκλος της πιο ενδιαφέρουσας ποδοσφαιρικής οργάνωσης του κόσμου με τον τελικό των τελικών, με τον τελικό του UEFA Champions League. Αυτό το κύπελλο που ονειρεύονται όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες και που μόνο μία παίρνει κάθε χρόνο, θα σηκωθεί ψηλά στον αγγλικό ουρανό. Ένα όνειρο θερινής νυκτός που θα γίνει πραγματικότητα για τους τυχερούς που θα βρεθούν μέσα στο ιστορικό γήπεδο Wembley του Λονδίνου. Αλήθεια, πόσο θα ήθελες να είσαι ένας από τους κάποιους χιλιάδες που θα το δούνε ζωντανά και όχι για άλλη μία φορά ένας από τα δις που θα το παρακολουθήσουν τηλεοπτικά; Κουνάς το κεφάλι σου σκεπτόμενος ότι είναι αδύνατο να είσαι 1η Ιουνίου στη Γηραιά Αλβιώνα; Και όμως, υπάρχει τρόπος. Αυτή τη μαγική στιγμή του ποδοσφαίρου, η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard®, σου δίνουν την ευκαιρία να τη ζήσεις από κοντά.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο Λονδίνο, είναι να χρησιμοποιείς τις πιστωτικές κάρτες Mastercard® ή την κάρτα Dual*  της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές, από 19 Μαρτίου έως και 21 Απριλίου. Κατά αυτόν τον τρόπο μπαίνεις στην κλήρωση και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τρεις υπερτυχερούς που θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο για να ζήσει το πάθος, την αγωνία και τον ενθουσιασμό που μόνο ο τελικός του UEFA Champions League μπορεί να προσφέρει.

Να έχεις στο νου σου ότι κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, που σημαίνει ότι μπορείς να έχεις πολλές συμμετοχές άρα και αυξημένες πιθανότητες να είσαι εσύ ο ένας τυχερός. Για την ακρίβεια, ο ένας από τους τρεις τυχερούς που όχι απλά θα δούνε ζωντανά τον αγώνα, αλλά που θα κερδίσουν όλο το πακέτο: αεροπορικά εισιτήρια, μετακινήσεις καθώς και δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Όσο για το φινάλε, στο τέλος του αγώνα, ένα δώρο έκπληξη σε περιμένει για να έχεις να θυμάσαι την μοναδική αυτή εμπειρία.

Οπότε, αν θέλεις κι εσύ να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου στην κλήρωση για το μαγικό αυτό ταξίδι στο Λονδίνο για να ζήσεις τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, χρησιμοποίησε στις καθημερινές συναλλαγές την πιστωτική σου κάρτα Mastercard ή την κάρτα Dual* από την Εθνική Τράπεζα.

Και αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα Mastercard® ή κάρτα Dual* από την Εθνική Τράπεζα, μπορείς με λίγα κλικ να κάνεις την αίτησή σου για να την αποκτήσεις μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σου ανάγκες. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των Mastercard® Silver, Gold, Black και της κάρτας Dual* από την Εθνική Τράπεζα, που σου προσφέρουν ευελιξία στις συναλλαγές σου, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι, on line διαχείριση και προσωπική εξυπηρέτηση.

Επιπροσθέτως, σε κάθε σου αγορά κερδίζεις πόντους από το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More, που μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε ευρώ, σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας είτε λιγότερο ή ακόμα και καθόλου.

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League πλησιάζει και σε καλεί να ζήσεις τη μαγεία του από κοντά.

*Αφορά τις συναλλαγές που διενεργούνται με την πιστωτική λειτουργικότητα της κάρτας.

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr