Ντρου Μπάριμορ και Κριστίνα Αγκιλέρα ένωσαν τις δυνάμεις τους στο The Drew Barrymore Show, με τη λαμπερή ηθοποιό να μη διστάζει να μιλήσει για το σεξ μέσα σε αεροπλάνο.

Στη συζήτησή της με την Κριστίνα Αγκιλέρα, η Ντρου Μπάριμορ ρώτησε τη 43χρονη τραγουδίστρια αν είναι μέλος της λέσχης «mile high», αναφερόμενη στο σεξ μέσα σε αεροπλάνο.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα απάντησε θετικά, λέγοντας ότι το έχει κάνει «πολλές φορές», αφού ταξιδεύει τόσο συχνά.

Η Ντρου Μπάριμορ συμφώνησε, υποστηρίζοντας ότι το σεξ στον αέρα «δεν είναι το ίδιο. Αν έχετε την περιέργεια να μάθετε γιατί το κάνουν, σας απαντάω, το αισθάνεσαι διαφορετικά σε υψόμετρο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!».

Σίγουρα βέβαια θα είναι ευκολότερο μέσα σε ένα ιδιωτικό τζετ παρά σε ένα αεροπλάνο με δεκάδες ακόμα επιβάτες να περιμένουν έξω από την τουαλέτα. Όχι βέβαια πως δεν το έχουν επιχειρήσει αρκετοί, με ορισμένους να γίνονται και θέμα στα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Οι προκλήσεις με τα παιδιά τους

Στην ίδια συζήτηση μίλησαν και για τις προκλήσεις με τα παιδιά τους, που βρίσκονται στην εφηβεία ή στην προεφηβεία. «Η κόρη μου θέλει να φοράει crop top» σημείωσε η Ντρου Μπάριμορ. «Και όταν της απαντάω όχι μου λέει, εσύ είχες γίνει εξώφυλλο στο Playboy», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Χαίρομαι που το είπε πάντως» σχολίασε η Κριστίνα Αγκιλέρα. «Και η δική μου το ίδιο. Κι εγώ είμαι σε φάση, δεν μπορούμε να κατεβάσουμε λίγο αυτό το μπλουζάκι; Με φαντάζομαι άνετα να το κάνω» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου και να είσαι αρκετά δυνατός για να κάνεις αληθινές συζητήσεις μαζί τους. Υπάρχει τρόπος να το κάνεις αυτό», σημείωσε η Κριστίνα Αγκιλέρα.