Με την Κέιτ Μίντλετον να έχει υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και να μην έχει εμφανιστεί έκτοτε δημοσίως, οι φήμες έχουν αρχίσει να οργιάζουν για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Μετά και την απόφαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ να αποσυρθεί τελευταία στιγμή από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για προσωπικούς λόγους, φούντωσαν και πάλι τα σενάρια για την Κέιτ Μίντλετον.

Όλοι αναρωτιούνται για ποιον λόγο κυριαρχεί η μυστικοπάθεια γύρω από ό,τι αφορά στην υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ενώ έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την υγεία του βασιλιά Καρόλου.

Κάποιοι από τους χρήστες εκφράζουν την ανησυχία τους για την Κέιτ Μίντλετον και φτιάχνουν τα δικά τους σενάρια για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Να έχει υποστεί νευρικό κλονισμό; Να είναι κοντά στο διαζύγιο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ; Να έχει υποβληθεί σε επέμβαση ανόρθωσης γλουτών; Να είχε πέσει σε κώμα; Οι θεωρίες συνωμοσίας κυριαρχούν στα social media.

Η φαντασία των χρηστών του διαδικτύου οργιάζει, με τους θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον να στέλνουν τις ευχές τους για περαστικά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έκανε γνωστό στις 17 Ιανουαρίου ότι η προγραμματισμένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στέφθηκε με επιτυχία, χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, η μελλοντική βασίλισσα δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου.

«Κάτι δεν πάει καλά»

«Είναι σίγουρα περίεργο το γεγονός ότι δεν υπήρχαν φωτογραφίες της να αποχωρεί από το νοσοκομείο όταν πήρε εξιτήριο» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Reddit.

«Κάτι δεν πάει καλά. Ελπίζω πραγματικά να είναι εντάξει γιατί φαίνεται ότι υπάρχει μια τεράστια συγκάλυψη. Οι φήμες για κώμα ήταν ανησυχητικές και δυστυχώς από κάπου πρέπει να προέκυψαν… ελπίζω να είναι καλά» σημειώνει άλλος χρήστης.

Μία από τις εικασίες των ακολούθων στα social media αναφέρει ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη και για αυτό δεν μπορεί πλέον να ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα.

Και μια από τις πιο τρελές θεωρίες που έχουν διατυπωθεί για την Κέιτ Μίντλετον είναι ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση για ανόρθωσης γλουτών και χρειάζεται πολύ χρόνο για να αναρρώσει.

«Έκανε επέμβαση ανόρθωσης γλουτών η Κέιτ Μίντλετον; Μου έλειψε» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ένας από τους χρήστες στα social media.

Η εφημερίδα «Daily Star» ζήτησε και τη γνώμη της τεχνητής νοημοσύνης – του chatbot AI της Google Gemini. «Με βάση τα πρόσφατα άρθρα, η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, πιθανότατα αναρρώνει στην κατοικία της στο Adelaide Cottage, στο Windsor της Αγγλίας».

Υπενθυμίζεται πως το παλάτι του Κένσινγκτον έχει ανακοινώσει ότι η Κέιτ Μίντλετον θα ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της μετά το Πάσχα.