Μητέρα για δεύτερη φορά αναμένεται να γίνει σε λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έναν περίπου χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους Βλάσση, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς αναμένεται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τα χαρμόσυνα νέα υπήρξαν το τελευταίο διάστημα κοινό μυστικό. Η εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο εστιατόριο του συζύγου της στο κέντρο της Αθήνας, ενώ μαζί της ήταν και η μητέρα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσο βρισκόταν κοντά στις τηλεοπτικές κάμερες, χάϊδευε τρυφερά την κοιλίτσα της, αναφέροντας πως πλέον δεν μπορεί να κρύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και και ανυπομονούν να κρατήσουν το δεύτερο παιδί στην αγκαλιά τους.

«Ξέρουμε το φύλο του μωρού»

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση, αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό.

Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.