Σε κάθε φωτογράφιση η Μόνικα Μπελούτσι εντυπωσιάζει με την διαχρονική γοητεία της. Με το ιταλικό ταμπεραμέντο και τις χυμώδεις καμπύλες της απογείωσε το παγκόσμιο star system. Αυτή την φορά η μεσογειακή ομορφιά της σαγήνευσε τους αναγνώστες της τσέχικης Vogue.

Η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφήθηκε για το περιοδικό με μαύρο δαντελένιο φόρεμα και βέλο. Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης στο Instagram για το νέο τεύχος της, η Vogue αναφέρει:

«Πώς τη θυμάστε; Ως Μαρία Μαγδαληνή στα “Πάθη του Χριστού”, ως Dr. Lena Fiore Kendricks από το πολεμικό θρίλερ δράσης “Τα Δάκρυα του Ήλιου” ή στην οικογενειακή κωμωδία Αστερίξ και Οβελίξ: Αποστολή Κλεοπάτρα, όπου υποδυόταν την Αιγύπτια βασίλισσα; Η Μόνικα Μπελούτσι ξεκίνησε την καριέρα της στον κόσμο του μόντελινγκ, όπου τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της κέρδισαν γρήγορα την προσοχή.

Ωστόσο, ύστερα από τη μετάβασή της στην υποκριτική έγινε είδωλο, λάμποντας στην οθόνη σε ρόλους που αποκάλυψαν όχι μόνο το ταλέντο της αλλά και την ικανότητά της να ενσαρκώνει χαρακτήρες με το βάθος και τις αποχρώσεις που τους αξίζουν. Στο Παρίσι, απαθανατίστηκε αποκλειστικά για το #VogueCS από έναν από τους πιο περιζήτητους φωτογράφους στη βιομηχανία της μόδας, τον Paolo Roversi».

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση

Στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει με ένα εκπληκτικό πανωφόρι του οίκου Alaia και wet look στα μαλλιά, κοιτάζοντας τον φακό με το γνωστό σέξι βλέμμα της.

Στις σελίδες της τσέχικης Vogue, η ηθοποιός και μοντέλο φωτογραφίζεται με ένα δαντελένιο φόρεμα υψηλής ραπτικής της Εσθονής σχεδιάστριας Kristina Viirpalu, το οποίο είναι παράλληλα hot και chic και αναδεικνύει τη συγκλονιστική σιλουέτα της Ιταλίδας καλλονής. Το headpiece με το βέλο στο πρόσωπο απογειώνει το dram του look, θυμίζοντας σταρ άλλης εποχής.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες τη βλέπουμε να ποζάρει με χρώμα, όπως το παρακάτω Balenciaga look.