Η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον Βασίλη Καρρά στο αφιέρωμα που είχαν ετοιμάσει στη διάρκεια του J2US.

Με τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη να ανεβαίνει στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο J2US, η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα.

Η απώλεια του Βασίλη Καρρά είναι ακόμα πρόσφατη, με τη Δέσποινα Βανδή να είχε πολύ στενές σχέσεις μαζί του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ακόμα να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.

Ενώ λοιπόν, οι επιτυχίες του διαδέχονταν η μία την άλλη, η Δέσποινα Βανδή ξέσπασε σε κλάματα.

Έντονη ήταν η συγκίνησή της, όταν ο καλλιτέχνης ερμήνευσε το τραγούδι «Μην το ρωτάς το χελιδόνι», με τον φακό να την απαθανατίζει ενώ προσπαθεί να σκουπίσει τα δάκρυά της.

Η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την πρεμιέρα του J2US, είχε μιλήσει για την απώλεια του Βασίλη Καρρά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου

«Και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο από όλα, που θεωρώ ότι πέρασε και στον κόσμο, είναι ότι, πέρα από το ότι ήταν ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια, ήταν άνθρωπος, γειωμένος. Ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα. Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Τα τελευταία γενέθλια του τραγουδιστή

«Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ», συνέχισε η ίδια, με τον Νίκο Κοκλώνη να αποκαλύπτει ότι είχαν κανονίσει να τον επισκεφθούν με τη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά του τον Νοέμβριο, κάτι που δεν έγινε τελικά ποτέ καθώς ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.