Την προτροπή του πρωθυπουργού επιλέγει ο Θάνος Πλεύρης αποφασίζοντας αποχή και όχι την καταψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο.
«Δεν μπορώ να ψηφίσω τις συγκεκριμένες διατάξεις που προωθεί η κυβέρνηση, αλλά θα επιλέξω στάση που δεν θα δώσει δικαίωμα σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη διαφωνία μου για μικροπολιτικούς λόγους» είπε από το βήμα της Βουλής.
Ο πρώην υπουργός Υγείας είναι ο πρώτος βουλευτής της πλειοψηφίας που εκφράζει την αντίθεσή του στην Ολομέλεια τόσο για το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών όσο και για την τεκνοθεσία και έπεται και συνέχεια.
Σχόλια
Παπαστεργίου στα "15 λεπτά": Πώς θα μπλοκάρονται τα social media για παιδιά κάτω των 15
Τελευταία Νέα
- Γυναίκα «έπεσε» από 4ο όροφο μετά από ραντεβού μέσω Tinder – Συνελήφθη 45χρονος Ιταλός, είχε πολλά σημάδια πάλης
- Ενοίκια: Οι κωδικοί που «σβήνουν» τον φόρο στο Ε2 – Ανατροπή για τις εξπρές εξώσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4): Πού θα δείτε το σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της Euroleague