Τα «Φιλαράκια» συναντήθηκαν ξανα «τυχαία» για τη νέα διαφήμιση του Uber Eats Super Bowl LVIII. Το ειδύλλιο του Ρος Γκέλερ και της Ρέιτσελ Γκριν ήταν το επίκεντρο στις δέκα σεζόν της σειράς, προτού αναζωπυρώσουν τη σχέση τους στο τελευταίο επεισόδιο.

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ που υποδήθηκαν τους ρόλους αυτούς, έκαναν reunion για τις ανάγκες διαφημιστικού spot που έγινε viral.

Όπως φαίνεται, η ηθοποιός βρίσκεται σε ένα πλατό, όταν ο βοηθός της τής φέρνει πράγματα από το Uber Eats. Τότε ο Σουίμερ την πλησιάζει, για να την χαιρετήσει, αλλά εκείνη δεν τον αναγνωρίζει. Ο Σουίμερ προσπαθεί να την αγκαλιάσει, ενώ εκείνη τον σταματά και κάνει ένα βήμα πίσω, κρατώντας μια σακούλα στα χέρια της.

«Έχουμε γνωριστεί;» τον ρωτάει. «Ακόμα δε με θυμάσαι, έτσι δεν είναι;» της απαντά ο Σουίμερ.

«Μισώ αυτή την πόλη», λέει ο ηθοποιός, ενώ η Άνιστον απομακρύνεται…«Λες και θα μπορούσα να ξεχάσω 10 χρόνια από τη ζωή μου» πρόσθεσε ο Σουίμερ.

Στο μονόλεπτο κλιπ εμφανίζονται, επίσης, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια, οι οποίοι φαίνεται να τσακώνονται για τα μπαχαρικά τους, καθώς και ο τραγουδιστής της κάντρι, Τζέλι Ρολ, που ουρλιάζει μέσα σε ένα μπάνιο, όταν συνειδητοποιεί ότι τα τατουάζ στο πρόσωπό του δε θα φύγουν.

Δείτε το διαφημιστικό spot: