Ψέματα χαρακτηρίζει τα όσα κατέθεσε η δράστρια στην κατάθεσή της ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα.

Στην τρίωρη κατάθεσή της η 39χρονη, που σκότωσε στο κέντρο της πόλης τον ξυλουργό, ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν από μία ερωτική επαφή που είχαν οι δυο τους πριν από μερικά χρόνια.

«Πριν χρόνια είχαμε συνευρεθεί συναινετικά. Ύστερα εκείνος το είπε παντού. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς. Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα… Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα», είπε η 39χρονη, συνεχίζοντας:

«Ζητάω συγγνώμη. Δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο. Είχε συμβεί κάτι πριν 15 χρόνια που πυροδότησε μια απίστευτη φημολογία. Δεχόμουν αφόρητες πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια».

Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» πως όλα όσα ισχυρίζεται η 39χρονη είναι ψέματα.

«Οι σχέσεις διαταράχτηκαν όταν ο Σάκης (σ.σ.: το θύμα) επικοινώνησε με τον φίλο του, ενημερώνοντάς τον ότι η εμμονική σύζυγός του τον παρενοχλεί πλέον πάρα πολύ έντονα. Τότε απευθύνθηκε σε μένα ζητώντας τη βοήθειά μου, ζητώντας ακόμη και να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Τάρτη, με την κατάθεσή της η 39χρονη επιχειρεί να δολοφονήσει ξανά τον 43χρονο, αυτή τη φορά ηθικά, όπως τονίζει ο ίδιος.

«Προσπαθεί να τον εμφανίσει ότι πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου. Αυτό είναι αδιανόητο, είναι ντροπή να το σκεφτεί κανείς. Πρόκειται για μία εμμονική, πανέξυπνη γυναίκα, μία γυναίκα με τετράγωνη λογική», είπε ο δικηγόρος.

Στη συνέχεια, ο κ. Τάρτης προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το τι προηγήθηκε της δολοφονίας του 43χρονου.

«Η αιτία του κακού έγινε γνωστή από τους γονείς της δράστιδος, το οποίο σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες το παραδέχεται στην ομολογία της. Όταν ενημέρωσε ο Σάκης τον φίλο του, εκεί ψυχράνθηκε μαζί του, εκεί όμως ξεκίνησε και το μαρτύριο για τη δράστιδα, γιατί όπως προκύπτει από τους ίδιους τους γονείς της, τα μάτια της ήταν μαυρισμένα από το ξύλο», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Αυτό το δράμα συνεχίστηκε μέχρι και την παραμονή της σφαγής. Την παραμονή της σφαγής το ζευγάρι χώρισε, ο άνδρας την έδιωξε από το σπίτι κι εκείνη πήρε μαχαίρια από το σπίτι της, τα οποία ήταν δώρο του γάμου της, και πήγε με αυτά και τον έσφαξε».

Με δύο κουζινομάχαιρα δολοφόνησε τον ξυλουργό η 39χρονη

Η δράστρια δολοφόνησε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (20/1) τον 43χρονο ξυλουργό με δύο μαχαίρια κουζίνας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος που αποκαλύπτει το in, το ένα μαχαίρι είναι μήκους 31 εκατοστών και το άλλο 27 εκατοστών.

Το ένα βρέθηκε κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ το άλλο ήταν καρφωμένο στην πλάτη του άτυχου άνδρα.

Η 39χρονη είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο άνδρα και όταν βγήκε από το σπίτι του, του επιτέθηκε πισώπλατα με τα δύο μαχαίρια και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Το μαχαίρι που βρέθηκε πάνω στο θύμα

Το μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος

Όσα είπε στην απολογία της

H 39χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης η 39χρονη κατηγορούμενη είπε μεταξύ άλλων πως «σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει και από αντίδραση ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω».

Η ίδια έδωσε στην ανακρίτρια τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν μέχρι να φτάσει στο σημείο να πάρει δύο μαχαίρια και να σκοτώσει τον 43χρονο.

Φέρεται να ισχυρίστηκε πως «το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον 43χρονο, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα έναν τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με είχε εξευτελίσει ο 43χρονος».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του. Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δυο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα. Ήξερα την ώρα που ο Σάκης έφευγε γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στο δρόμο όταν πήγαινα με το σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου.

Βρήκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντας το μαχαίρι του είπα “πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”. Μου απάντησε “Άντε μωρή κ…, πάρε δρόμο” και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει. Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω. Αντιδρώντας αυτός, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας, έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στη τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω», ισχυρίστηκε η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.