Η 17χρονη κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Shiloh Jolie-Pitt, δεν χάνει ευκαιρία να επιδείξει τις χορευτικές της ικανότητες, με τα βίντεο να γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες.

Τα video με την νεαρή έφηβη να κινείται στους ρυθμούς των Doja Cat και Lizzo γίνονται TikTok viral. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι εκείνο που δημοσίευσε το καλοκαίρι του 2022 ο χορογράφος Hamilton Evans.

Στο κλιπ διάρκειας 7 λεπτών – που καταγράφηκε στο Millennium Dance Complex στο Λος Άντζελες και χορογραφήθηκε από τον Hamilton Evans – η Shiloh συμμετέχει σε μία από τις πολλές τριάδες νεαρών χορευτών, οι οποίοι κινούνται στους ρυθμούς του «Vegas» της Doja Cat, το πρώτο single από το soundtrack της ταινίας Elvis.

Η Shiloh, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της ομάδας της, είναι ντυμένη casual με ένα μαύρο μπλουζάκι το οποίο γράφει «Beatles» και ένα μαύρο παντελόνι. Ολοκληρώνει την εμφάνισή της με κόκκινα αθλητικά παπούτσια και τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο.

@ish_a_prank Surprised with her ability to dance. She’s good! #shilohjoliepitt #fyp ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) – Doja Cat

Η Shiloh Jolie-Pitt, η μεγαλύτερη βιολογική κόρη των Brandjelina, ασχολείται για χρόνια με τον χορό και είναι αρκετά δημοφιλής στη «χορευτική κοινότητα» του TikTok.

Σε αυτό το στάδιο, ο χορός παραμένει ένα χόμπι για τη νεαρή έφηβη, αλλά αν ποτέ αποφασίσει να μετατρέψει την αγάπη της για τον χορό σε καριέρα, τότε θα έχει την πλήρη υποστήριξη των διάσημων γονιών της.

@shilohjoliepitt3 #shilohjoliepitt #viral #dance ♬ original sound – Shiloh_Jolie_Pitt

Υπερήφανοι γονείς

Πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού έχει δηλώσει στο Us Weekly ότι οι γονείς της είναι περήφανοι για το πόσο αφοσιωμένη είναι στα μαθήματα χορού.

«Ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι και οι δύο πολύ περήφανοι. Δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν ήθελε να γίνει επαγγελματίας, αλλά δεν την πιέζουν σε καμία περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@beautifullife2810 SHILOH JOLIE PITT DANCING FOR THE FIRST TIME WITHOUT MASK #shilohjolie #dancing_time #bardpitt ♬ nhạc nền – Beautiful Life 2810