Το μοντέλο του OnlyFans Courtney Clenney είχε έναν εκρηκτικό καυγά με τον σύντροφό της Christian Obumseli δύο μήνες πριν τον μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

Η Courtney Clenney και ο Christian Obumseli βρίσκονταν σε ένα ταξίδι περιεχομένου του OnlyFans στο Άσπεν τον Φεβρουάριο του 2022.

Βγήκε εκτός εαυτού όταν συνειδητοποίησε ότι ο Christian φλέρταρε με άλλες γυναίκες στη διάρκεια του ταξιδιού.

Φαίνεται να του επιτίθεται και αρχίζει να τον χτυπάει και να τον σπρώχνει. Ήταν μια σκηνή που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια άλλων μοντέλων που σταμάτησαν να δουν τι συμβαίνει.

Το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το TMZ είναι στα στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας του Christian Obumseli από την Courtney Clenney.

Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι στις 3 Απριλίου 2022. Οι εισαγγελείς σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν το βίντεο του Άσπεν για να δείξουν ότι ήταν βίαιη και ασταθής.

Επικαλείται αυτοάμυνα το μοντέλο

Η Courtney διεκδικεί να αποδειχθεί πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα, επισημαίνοντας ότι ο Christian ήταν βίαιος απέναντί της και τη μοιραία ημέρα φοβόταν πως θα τη σκότωνε.

Το μοντέλου του OnlyFans είπε στους αστυνομικούς πως μαχαίρωσε τον Christian ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Η υπεράσπιση έχει ένα ακόμα βίντεο με έναν καυγά σε ασανσέρ ανάμεσα στο ζευγάρι την ίδια περίπου εποχή με το ταξίδι στο Άσπεν, στο οποίο φαίνεται η Courtney να χτυπά τον Christian.

Υποστηρίζει πως τον φοβόταν και προσπαθούσε να τον βγάλει από το ασανσέρ ώστε να μην την ακολουθήσει.