Ήταν η συγκάτοικος της Cindy Morgan που ενοχλήθηκε από την άσχημη μυρωδιά και τη δυσωδία που προερχόταν από το δωμάτιο της ηθοποιού που την έκανε να ανησυχήσει και να καλέσει τις αρχές.

Μετά από αυτό το τηλεφώνημα οι αρχές ανακάλυψαν τη σορό της ηθοποιού Cindy Morgan.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ΤΜΖ ακούγεται η συγκάτοικός της να απαριθμεί όλους τους λόγους που κάτι δεν φαινόταν να πηγαίνει καλά με την ηθοποιό του Caddyshack που πέθανε τον περασμένο μήνα στη Φλόριντα.

Η συγκάτοικος είπε στις αρχές πως δεν είχε δει ούτε ακούσει τη Cindy Morgan τις τελευταίες μέρες και πως έρχονταν άσχημες μυρωδιές από το δωμάτιό της.

Η μόνη απάντηση στα επανειλημμένα χτυπήματα στην κλειδωμένη πόρτα ήταν από τα κατοικίδια της ηθοποιού.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της Cindy Morgan

Η Cindy Morgan βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της σε ένα σπίτι στις 30 Δεκεμβρίου, αφού η συγκάτοικός της που ανησυχούσε για την ευημερία της κάλεσε την αστυνομία.

Η έρευνα για τον θάνατό της συνεχίζεται και ενώ δεν υπάρχουν υποψίες εγκληματικής ενέργειας, η αιτία θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη.

Η Cindy Morgan έγινε περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Lacey Underall στη διάσημη κωμωδία του 1980 Caddyshack μαζί με τους Chevy Chase, Bill Murray και Rodney Dangerfield.

Είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στο Tron μεταξύ των 37 ερμηνειών της και ήταν 69 ετών όταν έφυγε από τη ζωή.