Στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί νοσηλεύτηκε το περασμένο διάστημα ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις και πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια. Ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει επιστρέψει σπίτι του και στην καθημερινότητά του. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Σταμάτη Γαρδέλη που εκείνη την στιγμή ετοιμαζόταν να πάει βόλτα.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση αναφορικά με τη νοσηλεία του και περιορίστηκε λέγοντας: «Αυτό, τι να πω τώρα; Καλή χρονιά να έχετε».

«Έχω χρέος 80.000 ευρώ»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο παρελθόν στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega, είχε αναφερθεί στο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που απειλείται με κατεδάφιση.

«Έχω ένα χρέος από αυθαίρετη δόμηση το οποίο φτάνει τις 80.000 ευρώ και ήδη έχουν βγάλει το σπίτι που μένω στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω τώρα και τον δεύτερο, εκτός κι αν προλάβω και τα γκρεμίσω. Βεβαίως και να πληρώσω κιόλας αφού γκρεμίσω. Το συμπλεγματικό στην όλη ιστορία είναι πως εγώ έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης. Πληρώνω κανονικά τους φόρους μου και έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει ένα πρόστιμο το οποίο τοκίζεται, επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Δεν έκλεψα κανέναν. Με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω τον κόπο μου και τον χρόνο μου που έχω δώσει. Το χρέος από 45.000 έφτασε 80.000, του χρόνου θα γίνει 200.000, θα μου τα πάρουν όλα, θα με βάλουν και φυλακή. Είμαι σε αδιέξοδο», είχε πει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO