Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη στην οδό Εγνατίας. Όσοι περνούσαν από το σημείο είδαν τεράστιους σάκους γεμάτους με ρούχα πεταμένους μπροστά σε κατάστημα ένδυσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα φορτηγό μεταφορικής εταιρείας, πέρασε και πέταξε τους σάκους πάνω στο πεζοδρόμιο καθώς δεν βρήκε κάποιον για παραλαβή, με αποτέλεσμα πολλοί απ’ αυτούς να σκιστούν και τα ρούχα να βρεθούν πεταμένα κάτω.
Μάλιστα το πεζοδρόμιο ήταν γεμάτο με ρούχα, πλαστικές κούκλες, κρεμάστρες ακόμα και… μονάδα κλιματιστικού.
Οι δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο, όσο οι υπάλληλοι του καταστήματος προσπαθούσαν να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα. Μάλιστα, τους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.
- O Ζελένσκι πρόθυμος να βοηθήσει στην κατάρριψη των ιρανικών drones: Τι ζητεί για αντάλλαγμα
- Οριστική συμφωνία ΚΑΕ ΠΑΟΚ με Τρινκιέρι που αναλαμβάνει από το καλοκαίρι – Στο τιμόνι έως το τέλος της σεζόν ο Μπούτσκος
- Ανησυχία στην Κύπρο: Την ώρα που το Ιράν απειλεί, τα καταφύγια δεν επαρκούν ούτε για τον μισό πληθυσμό






