Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Βασίλη Καρρά στις μουσικές επιτυχίες πολύ σύντομα γίνεται πραγματικότητα.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Είμαι Εδώ», από τη Minos EMI.

«Είμαι εδώ»

Ο τίτλος του νέου δίσκου του Βασίλη Καρρά «είμαι εδώ» αποτελεί μια έμμεση απάντηση σε όσους βιάστηκαν να τον βγάλουν ετοιμοθάνατο και φυσικά, πολύ περισσότερο, σε αυτούς που χωρίς καμία ντροπή τον «πέθαναν» την περασμένη εβδομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής που αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και το οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει, επανέρχεται δισκογραφικά.

Όπως ανακοίνωσε η δισκογραφική του εταιρεία, το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και μάλιστα στην ανάρτηση τονίζει μεταξύ άλλων «’Είμαι Εδώ’ λοιπόν γιατί ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ!».

«Ο κορυφαίος λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Καρράς κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή με το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Είμαι Εδώ»! Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Βασίλη Καρρά που σίγουρα θα μας χαρίσει πολλές λαϊκές επιτυχίες! «Είμαι Εδώ» λοιπόν γιατί ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ!» αναφέρει στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δισκογραφική εταιρεία.

Η ανάρτηση

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καρράς έκανε την πρώτη του (τηλεφωνική) εμφάνιση την περασμένη Παρασκευή στο live του Fame Story, όπου -μεταξύ άλλων- είχε ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του λέγοντας πως «είμαι εδώ, καλησπέρα και καλή βραδιά».