Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τόσο τον κόσμο στο πλατό του Fame Story όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Βασίλης Καρράς παρενέβη τηλεφωνικά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη, προκαλώντας ενθουσιασμό σε όλους τους θαυμαστές του, οι οποίοι είχαν ανησυχήσει μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο επιδείνωση της υγείας του.

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω» είπε και πρόσθεσε με συγκίνηση:

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

«Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ», είπε ο Βασίλης Καρράς απευθυνόμενος στον Αντώνη Ρέμο. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους» ολοκλήρωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Δείτε το απόσπασμα

Βγήκε από το νοσοκομείο

«Το χθεσινό βράδυ ήταν και το πρώτο βράδυ που πέρασε ο Βασίλης Καρράς στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει» ανέφερε νωρίτερα σήμερα το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά.

«Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του» αναφέρθηκε επίσης στο ρεπορτάζ.