Στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φλωρινιώτης. Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη συγκλονίζει μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Η πρώτη του σκέψη, όπως ανέφερε ήταν ότι θα πεθάνει. «Όταν ρώτησα τους γιατρούς, μου είπαν δεν ξέρουμε. Είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, που εύχομαι να μην το νιώσει κανείς. Ο καρκίνος είναι πολύ άσχημο πράγμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Αν δεν είχα την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με βοήθησαν πολύ. Στον πατέρα μου, λόγω του προβλήματός του, δεν του τα λέγαμε όλα. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ», συνέχισε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης αποκάλυψε πως είχε φρικτούς πόνους και αναφέρθηκε στη θεραπεία του. «Προς το παρόν κάνω ανοσοθεραπεία, μετά χημειοθεραπείες, μετά ακτινοβολίες, αλλά μπορεί να μην χρειαστούν. Μου είπε ο γιατρός μου ότι μπορεί να τη γλιτώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα καρκίνο»

«Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα. Μου είπαν οι γιατροί πως μες στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί αυτό προχωρούσε πάρα πολύ αργά και εκδηλώθηκε πριν 1,5 χρόνο. Νόμιζα ότι ήταν λίπωμα, το αφαίρεσα και πάλι δεν έδωσα σημασία», συμπλήρωσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Όσο για το πώς κατάλαβε ότι του συμβαίνει κάτι, θυμήθηκε πως είχε κολλήσει covid που τον χτύπησε πολύ άσχημα και είχε χάσει κάποια κιλά.

«Μετά έπεσε το ανοσοποιητικό μου, παθαίνω βρογχίτιδα, λαβύρινθο, ήμουν χάλια. Νόμιζα ότι από όλα αυτά είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα καρκίνο.

Είχα φοβερή κόπωση, άρχισα και έχανα κιλά και έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Δεν είχα όρεξη για φαγητό. Έχασα 12 κιλά» υπογράμμισε ο Νίκος Φλωρινιώτης.