Ήταν πριν από λίγο καιρό που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ομολογούσε πως η σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα τον έχει βοηθήσει να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Λίγο καιρό μετά και το λαμπερό ζευγάρι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έσβησε τις φωτογραφίες του από τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, πυροδοτώντας τις φήμες χωρισμού.

Οι δύο τενίστες είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου του τένις και του παγκόσμιου star system, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα δεν έχαναν την ευκαιρία να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχαν κάνει μια τολμηρή φωτογράφηση μαζί.

Μιλώντας από τη Νέα Υόρκη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μιλήσει ανοιχτά για τον έρωτά του και τη σχέση τους.

«Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο δουλειά και δεν μπορώ να σκέφτομαι το τένις 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, όπως έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει κάποιον που με βοήθησε να εκτιμώ τις πιο σημαντικές αξίες της καθημερινότητας. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος», έλεγε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η κίνησή τους να διαγράψουν τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό που είχαν δημιουργήσει με το όνομα tsitsidosa έκανε τις φήμες χωρισμού να οργιάσουν.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Πάουλα Μπαντόσα βρέθηκε στην Αθήνα για να στηρίξει τον αγαπημένο της Στέφανο Τσιτσιπά στο Davis Cup που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

Είχε μάλιστα φορέσει τη ζακέτα από την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας και είχε βάψει τα νύχια της στο χρώμα της σημαίας της χώρας μας για να φωτογραφηθεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει, τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και οι δύο τους αποφάσισαν να μην έχουν κοινή παρουσία στα socila media.

Από τις φήμες στην επιβεβαίωση

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου, όταν ανέβασαν κοινή τους φωτογραφία στα προφίλ που διατηρούν και οι δύο στο Spotify.

Στη συνέχεια, η 25χρονη έδωσε το «παρών» σε ένα από τα παιχνίδια του Έλληνα τενίστα στο Roland Garros και λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με ανάρτησή τους στα social media.

Το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στην Ισπανία και στην Ελλάδα και φυσικά ταξίδεψαν μαζί και στη Νέα Υόρκη για το US Open.

Σε συνέντευξή της, η Πάουλα Μπαντόσα έχει τονίσει ότι μεταξύ τους υπάρχει μια σταθερή και δυνατή σύνδεση. «Είναι κάτι πολύ όμορφο, γιατί καταλαβαίνουμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα. Είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και πολλά πράγματα».

«Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση και μοιραζόμαστε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε παράλληλα στον άλλον πολλή δύναμη. Όσο ανάρρωνα από τον τραυματισμό, ερχόταν εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα αγωνίζεται και παρακολουθώ κι εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.