Κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιούργησαν οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ όταν συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο που βρισκόταν η τραγουδίστρια με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος.

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν έξω από μπαρ στο Λονγκ Άιλαντ όπου η σούπερ σταρ της ποπ εθεάθη εκεί για τον επικείμενο γάμο του μουσικού παραγωγού της με την ηθοποιό Μάργκαρετ Κουάλεϊ.

Η τραγουδίστρια  έφτασε στην εκδήλωση μαζί με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και την κοπέλα του, Ζόι Κράβιτσ, και καταχειροκροτήθηκε από τους θαυμαστές της.

Η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο

Καθώς η είδηση της άφιξης της Σουίφτ διαδόθηκε, οι ντόπιοι έφτασαν μαζικά έξω από το εστιατόριο πριν εμφανιστεί η αστυνομία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Η σκηνή έγινε ακόμα πιο χαοτική καθώς εκατοντάδες θαυμαστές ακούγονταν να φωνάζουν: «Τέιλορ! Τέιλορ!», καθώς η πρόβα του γάμου βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Τελικά, αφού το δείπνο της πρόβας του γάμου ολοκληρώθηκε, η τραγουδίστρια κατέβηκε γρήγορα τα σκαλιά με τους θεατρικούς της φίλους και έκανε τη γρήγορη έξοδό της μαζί με μια ομάδα ασφαλείας.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι σκληροπυρηνικοί «Swifties», όπως αποκαλούνται οι θαυμαστές της, βρέθηκαν σε τέτοια θέση.

Τον Μάιο, θαυμαστές της τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη καταδίωξαν το αυτοκίνητό της και να την ακολουθήσουν στο σπίτι της αφού έφυγε στούντιο.

Τα πλάνα με τους θαυμαστές να συγκεντρώνονται έξω από την ιδιωτική εκδήλωση προκάλεσαν επικρίσεις από σχολιαστές που θεώρησαν ότι ήταν ακατάλληλο και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, όχι μόνο της Σουίφτ αλλά και των Κουάλεϊ και Αντόνοφ.