Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο τη Τρίτη διοργάνωσαν μία πολύ όμορφη βραδιά στο Γκολφ της Γλυφάδας.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του μίλησαν για το Charles Antetokounmpo Family Foundation, με τον Greek Freak να «λυγίζει» μιλώντας για τον πατέρα του.
Στην εκδήλωση μεταξύ των καλεσμένων, παρευρέθηκε και η Υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πέρασε υπέροχα και αυτό φαινόταν με κάθε αφορμή.
Μάλιστα, θέλησε να φωτογραφηθεί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και… για να το καταφέρει αυτό ανέβηκε πάνω στην καρέκλα.
Μάλιστα, δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε την εικόνα

Σχόλια
Σάκης Τανιμανίδης: Τελικά τι σημαίνει να πετυχαίνεις? | AnesTea The Podcast
Τελευταία Νέα
- Ανοίγει εκ νέου το «predatorgate» μετά τις δηλώσεις Ντίλιαν στο MEGA – Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης
- Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός από το ChatGPT για τον Ελ Κααμπί και η απίθανη απάντηση της τεχνητής νοημοσύνης (pic)
- Σ. Φάμελλος: Οι δηλώσεις Ντίλιαν επιβεβαιώνουν ξεκάθαρα την εμπλοκή της κυβέρνησης στο σκάνδαλο των υποκλοπών