Στο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμων της Νέας Περάμου βρέθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.
Ο Στρατηγός, μάλιστα, πραγματοποίησε άλμα από ελικόπτερο Chinook CH-47D, ενώ συμμετείχε και σε δραστηριότητες υποβρύχιων καταστροφέων με τους διοικητές και το προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο Συντήρησης Ικανότητας Αλεξιπτωτιστή και Υποβρύχιου Καταστροφέα.
Δείτε βίντεο:
Στην συνέχεια ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών του Στρατοπέδου, καθώς και για την πορεία της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων εξειδικευμένων κλιμακίων συντήρησης εξοπλισμού.
Δείτε φωτογραφίες:





- Άννα Διαμαντοπούλου στο Face2Face: Όχι σε συνεργασία με δυνάμεις που δεν εκφράζουν τον κεντρώο χώρο – Γιατί το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται «καθηλωμένο»
- Το Ιράν στοχοθετεί τις περισσότερες μοναρχίες του Κόλπου, ως αντίποινα για την επίθεση HΠΑ και Ισραήλ – Δύο νεκροί στα Εμιράτα
- Η CIA είχε υπό παρακολούθηση εδώ και μήνες τον Αλί Χαμενεΐ – Άλλαξε το πρόγραμμά του και βομβαρδίστηκε






