«Η αντιδημοκρατική κατηφόρα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο εξωφρενικό σημείο να στοχοποιεί και να καταγγέλλει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, γιατί εξέφρασε τις απόψεις του», απαντάει ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, η οποία τον κατηγόρησε επειδή «ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου υβρίζει και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με το λογότυπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Ο κ. Θεοδωρικάκος, πάντως, σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook, πως ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταγγέλλει, επειδή έκανε αυτό που αποτελεί «το αυτονόητο δικαίωμα όχι μόνο ενός πολιτικού, αλλά και κάθε πολίτη σε μία δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα», δηλαδή να εκφράζει τις απόψεις του.

«Προφανώς για τον ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα δεν είναι ότι χρέωσε τη χώρα 100 δισ. ευρώ, αλλά ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που το υπενθυμίζουν», σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Για να καταλήξει πως «θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τους Έλληνες στις 21 Μαΐου».

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είχε να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε μία προεκλογικού τύπου συνέντευξη, ενώ διακρίνεται καθαρά το λογότυπο του υπουργείου.

Γι’ αυτό, άλλωστε, τον κατηγόρησε πως «επιβεβαίωσε την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει η ΝΔ για το κράτος», κάνοντας τη χώρα «τσιφλίκι τους».

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου