Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος.
Ο 20χρονος είναι ο μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, με τους υπόλοιπους επιβάτες του βαγονιού να βρίσκουν τραγικό θάνατο.
Η μητέρα του Γεράσιμου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου.
«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.
- Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Επτά ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για στημένους αγώνες
- Πόσο χρονών είναι το Σύμπαν; – Τα τρία στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία του «κοσμικού ρολογιού»
- Θλίψη για τον άδικο θάνατο της Μαρίας Λαδά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ποια ήταν η αγωνίστρια που πάλευε για την αξιοπρέπεια στη ζωή






