Με τα προβλήματα από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα να πληθαίνουν αποδεικνύοντας την ανετοιμότητα της χώρας για έκτακτα καιρικά φαινόμενα ακόμη και αν υπήρξαν έγκαιρες προειδοποιήσεις από τους μετεωρολόγους το in καλύπτει και ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, πώς διεξάγεται η κυκλοφορία σε όσους επιτρέπεται, οι συστάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις και ατυχήματα. Πού υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, πώς θα λειτουργήσει αύριο η χώρα.

Όλες οι εξελίξεις

17:00 Νέα ανακοίνωση Αστυνομίας για κλειστούς δρόμους

Όπως αναφέρει η Αστυνομία η κυκλοφορία έχει διακοπεί:

στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής, προς τον Υμηττό.

στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή από το ύψος της λεωφόρου Κατεχάκη προς τον Υμηττό.

στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το Σ.Ν.Πεντέλης 414 μέχρι την περιοχή προ ανατολής Νέας Μάκρης.

στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγ.Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

η κίνηση στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000), διεξάγεται μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

στη λεωφόρο Πάρνηθος από το εστιατόριο Αρχοντικό και πάνω