Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι η υπόθεση χωρισμού της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, με το πρώην ζευγάρι να μονοπωλεί και πάλι το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Αφορμή στάθηκε το νέο τραγούδι της Σακίρα, το οποίο είναι… γεμάτο καρφιά για το πρώην σύζυγό της, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να απαντά με τον δικό του τρόπο, δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα των δυο.

Το τραγούδι της Σακίρα

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του ζευγαριού δεν έχουν τέλος, καθώς και πάλι σχεδόν σε καθημερινή βάση, τα εντός του οίκου του πρώην ζευγαριού, βγαίνουν στα μανταλάκια.

Πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει το «Κουτί της Πανδώρας» για τη ζωή του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα και παρουσιάστηκαν τα ένοχα μυστικά του. Μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους και την υπόθεση για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, τα δημοσιεύματα είχαν προβάλλει τα «άπλυτα» του ποδοσφαιριστή και τις… ατασθαλίες που διέπραξε στη σχέση του με τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια.

Σε νέο δημοσίευμα της Daily Mirror, αναφέρεται ότι η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν γνωστοποιήθηκε, ότι ο Πικέ είχε παράλληλη σχέση με την Κλάρα Κία, καθώς όπως φημολογείται ότι οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν έρθει η οριστική ρήξη με τη Σακίρα.

Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην απιστία του Πικέ στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, άνοιγε ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο έβρισκε το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

Όπως αναφέρεται, ούτε τα παιδιά, ούτε ο Πικέ τρώνε τη μαρμελάδα φράουλα, επομένως κάποιος άλλος μάλλον έφαγε το γλυκό της τραγουδίστριας.

Η Σακίρα και ο Ζεράρ τελείωσαν τη σχέση τους τον περασμένο Μάιο μετά από 11 χρόνια, ωστόσο η σκληρή διαμάχη ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, συνεχίζεται.