Πολλές φορές έχει τύχει να δούμε στον δρόμο έναν άνθρωπο και να σκεφτούμε πως μοιάζει πολύ με κάποιον γνωστό μας, ή κάποιον διάσημο.

Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες, πιο σπάνιες περιπτώσεις, όπου η λέξη «ομοιότητα» δεν είναι αρκετή για να περιγράψει το πόσο ίδιοι είναι δύο άνθρωποι, χωρίς να είναι αδέρφια.

Πρόκειται για περιπτώσεις, όπου η ομοιότητα θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο αν ήταν δίδυμοι. Ωστόσο, όταν δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και να είναι τόσο ίδιοι… μπερδεύεται το μυαλό μας.

Έτσι συμβαίνει και με τη Ναυσικά Χιώτη, η οποία όπως θα δείτε και μόνοι σας είναι η σωσίας της Έλενας Παπαρίζου. Οι δυο γυναίκες όχι μόνο δεν έχουν συγγενική σχέση, αλλά δεν έχουν γνωριστεί ούτε από κοντά.

@nausika_xioti #viral #paparizouelena #pamedanai #mega ♬ πρωτότυπος ήχος – nausika_xioti

Η Ναυσικά κάνει θραύση στο TikTok όπου ανεβάζει βίντεο με τραγούδια, όχι μόνο της Παπαρίζου, και όλοι στα σχόλια αναρωτιούνται αν είναι η Έλενα. Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως μοιάζουν και οι φωνές τους.

Όχι όταν τραγουδάνε, αφού η Ναυσικά έχει πει ότι δεν έχει καλή φωνή, αλλά όταν μιλάνε.

@nausika_xiotiόχι δεν γυρίζω πίισω ωωω…..♬ Askopa Xenihtia – Helena Paparizou

@nausika_xioti #elenapaparizouoficial #elenapaparizou #tiktok #foryou #foryoupage #fyp #viral #titi ♬ πρωτότυπος ήχος – nausika_xioti

«Μου αρέσει όταν μου λένε ότι μοιάζω στην Παπαρίζου»

Μιλώντας πριν μερικές εβδομάδες στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η Ναυσικά είχε δηλώσει πως «μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου».

«Αποφάσισα να τραβήξω βίντεο ως Έλενα τις τελευταίες ημέρες. Είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Θα το ήθελα πάρα πολύ!» συμπλήρωσε.

«Μου έχουν πει ότι η Έλενα έχει δει τα βίντεό μου, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της. Δέχομαι πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που μου επισημαίνουν την ομοιότητά μας. Όταν με σταματούσαν στο δρόμο για να μου πουν ότι της μοιάζω, στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πολύ. Από τα τραγούδια της έχω ξεχωρίσει το ‘Τρελή Καρδιά’, όμως δεν μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί δεν έχω τη φωνή της!» κατέληξε.