Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Τσιμίκα που είχε συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ, η Λίβερπουλ επικράτησε με σκορ 0-3 της Νόριτς που είχε στην αρχική της σύνθεση τους Χρήστο Τζόλη και Δημήτρη Γιαννούλη, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του Carabao Cup.

Οι «κόκκινοι» πέτυχαν από ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου κάνοντας εύκολο το έργο τους, με τα «καναρίνια» να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 0-1, όταν και ο Κέλεχερ είπε όχι στο πέναλτι του Τζόλη. Έτσι θα βρίσκονται εκείνοι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε καλά τον αγώνα πιέζοντας αρκετά τη Νόριτς για να πάρει από νωρίς τα ηνία. Η πίεση απέδωσε καρπούς για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ευτύχισε να προηγηθεί με τον Μιναμίνο.

Ο Τσιμίκας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Οριγκί πήδηξε πιο ψηλά από όλους βρίσκοντας τον Ιάπωνας επιθετικό, ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Γκαν για το 0-1. Οι «κόκκινοι» είχαν κάποιες ευκαιρίες ακόμα όπως αυτή του Κονατέ στο 12′ που πήρε την κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Τσιμίκα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Μεγαλύτερη στιγμή για τα «καναρίνια» ήταν δίχως άλλο το χαμένο πέναλτι του Τζόλη στο 43′. Ο Γιαννούλης ήταν αυτός που το κέρδισε, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Κέλεχερ να τον σταματά με τα πόδια. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα να είναι για τη Λίβερπουλ.

 Οι παίκτες του Κλοπ ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος όπως ακριβώς και το πρώτο. Με γκολ. Στο 50′ o Τσιμίκας πραγματοποίησε μια εξαιρετική σέντρα, βρίσκοντας τον Οριγκί, με τον Βέλγο να πιάνει την κεφαλιά να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του για το 0-2.
Η Λίβερπουλ είχε ακόμα ένα τέρμα, με τον Μιναμίνο να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ στο ματς, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, κλειδώνοντας έτσι με θριαμβευτικό τρόπο την επικράτηση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ με σκορ 0-3.