Απο σήμερα, το πρωί, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, οι Ferrari του club «Passione Rossa» βρίσκονται στον Πειραιά, και συγκεκριμένα, οι φίλοι του αυτοκινήτου θα μπορούν να της χαζέψουν μετά τις 11 το πρωί, στο πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Επίσης,

Επίσης, θα συνεχίσουν την παραλιακή τους βόλτα προς στο Μικρολίμανο και άλλα σημεία του Πειραιά. Ουσιαστικά, γίνεται «απόβαση»  30 Ferrari στο Μεγάλο Λιμάνι με μοντέλα που εντυπωσιάζουν. Οι τριάντα ξεχωριστές Ferrari αφορούν μοντέλα όπως την Portofino, την 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1) κ.α. Πρόκειται για μια δράση εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου:

11:00 Έκθεση Αυτοκινήτων – Συνοδηγήσεις με Ferrari, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

18:30 Επίσημη Παρουσίαση του Ferrari Club Passione Rossa, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Παρουσιάζουν: Σάσα Σταμάτη, Βαγγέλης Κιούσης.

Τη δράση διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και η Περιφέρεια Αττικής, με τη συνδρομή της Media World Advertising και της Active Media, ενώ την υποστήριξη τους παρέχουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Ελληνική Αστυνομία και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς.