Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από πολλούς μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε όλο αυτό το διάστημα στο γόνατο, φαίνεται πως είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, ο Βραζιλιάνος χαφ πήρε το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» και ετοιμάζεται να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με την επιστροφή του να αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.
Όπως όλα δείχνουν, ο 28χρονος θα είναι στην αποστολή της Μπαρτσελόνα στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Χετάφε για την 3η αγωνιστική της La Liga, με τον Κούμαν να έχει πλέον μία έξτρα λύση.
- Πτώση αεροσκάφους στην Τουρκία: Ελληνίδα πολίτης επέβαινε στο μοιραίο Falcon, επιβεβαιώνουν οι τουρκικές Αρχές
- Λιβύη: Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ανατολική και τη Δυτική Λιβύη, για τον θάνατο του αντιστράτηγου Μοχάμεντ αλ Χαντάντ
- Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα: Δρόμοι «ποτάμια» και διακοπές ρεύματος – Live η πορεία των φαινομένων







