Ο Ρομέλου Λουκάκου τα έχει βρει σε όλα με την Τσέλσι και αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για να φορέσει ξανά τα μπλε. Ο Βέλγος επιθετικός έχει συμφωνήσει να λαμβάνει 12 εκατομμύρια το χρόνο, ενώ η Ίντερ θα λάβει περίπου 120 εκατ. για την παραχώρησή του στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αυτή η εξέλιξη ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά στον Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός πήγε στην Μπαρτσελόνα για να αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, αλλά ο αδελφικός του φίλος θα αποχωρήσει με προορισμό κατά πάσα πιθανότητα την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 33χρονος μετακινήθηκε ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι στους Μπλαουγκράνα, αλλά λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίασή του θέλει να φύγει από την ομάδα. Ο Αγκουέρο θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από την διοίκηση του Λαπόρτα, η οποία του υποσχέθηκε ότι ο Μέσι θα συνεχίσει κανονικά στην Μπαρτσελόνα.

Οι δικηγόροι έχουν αρχίσει να ψάχνουν λύση για να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη και αν το καταφέρουν, τότε η Ίντερ θα αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.