Στο έλεος της φωτιάς βρίσκεται η Αττική, με τη φωτιά που ξεκίνησε από τη Βαρυμπόμπη να έχει εξαπλωθεί στις γύρω περιοχές.

Πλέον το πύρινο μέτωπο, έφτασε πάνω από το νεκροταφείο του Κρυονερίου, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάνω από 30 οχήματα και 150 εθελοντές και πυροσβέστες επιχειρούν αυτή την ώρα στην περιοχή κοντά στο Κοιμητήριο, προκειμένου να μην περάσει η φωτιά μέσα στον οικισμό.

Στην περιοχή υπάρχει πυκνή βλάστηση που δυσχεραίνει το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης.

«Δεν τίθεται θέμα εκκένωσης»

«Πάνω από 150 άτομα επιχειρούν. Οι εστίες είναι τρεις και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, ευτυχώς για την ώρα δεν φυσάει. Το στοίχημα είναι να μην περάσει στο Κρυονέρι» τόνισε από την πλευρά του ο Γ. Καλαφατέλης, Δήμαρχος Διονύσου – Κρυονερίου.

«Δίνεται μάχη από όλο το κόσμο στη περιοχή πάνω και κάτω από το Κοιμητήριο του Κρυονερίου. Είναι τρεις οι εστίες φωτιάς δυτικά του Κρυονερίου που προσπαθούμε να κρατήσουμε» σημείωσε.

Ο κ. Καλαφατέλης πρόσθεσε ότι «έχουμε ένα πολύ ελαφρύ αεράκι που δεν είναι αυτό που θα μας εμποδίσει και θα μας σταματήσει». Τέλος, είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα εκκένωσης του Κρυονερίου.