Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη που δείχνει αστυνομικούς σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζουν «πάμε να τους σκοτώσουμε», «πάμε να τους γ@@@@», δείχνοντας ότι ήταν έτοιμοι για μάχες με τους διαδηλωτές.

Το ίδιο σοκ που προκάλεσε αντίστοιχο βίντεο όπου την ώρα που οι άγνωστοι επιτίθενται στον αστυνομικό φαίνονται δεκάδες άνθρωποι να κλωτσούν και να χτυπούν με καδρόνια τον πεσμένο στο έδαφος αστυνομικό. Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται κάποιος να φωνάζει δύο φορές «γ@μ@στ@ τους».

Το βίντεο αυτό, και όσα έγιναν χθες προκάλεσε την σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του δημοσιογράφου, Δ. Οικονόμου και της Λιάνας Κανέλλη.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά της για βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά αστυνομικούς που βρίζουν και λένε «πάμε να τους σκοτώσουμε», μετά την επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφός τους.

Ακολουθεί ο διάλογος με τον δημοσιογράφο που την κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές και στη συνέχεια σταμάτησε την κουβέντα τους.

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “πάμε να τους γ@μ@σ@τ@, πάμε να τους σκοτώσουμε”;»

Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή».

Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ το video το είδα και παίρνω την ευθύνη».

Δημήτρης Οικονόμου: «Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι».

Λιάνα Κανέλλη: «Παίξτε το video».

Δημήτρης Οικονόμου: «Εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και να το πάρετε πίσω. Να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό».

Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγγνώμη για τί;».

Δημήτρης Οικονόμου: «Να ζητήσετε συγγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε».